A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Як створити креслення гайки або стільця? На курсах комп’ютерної графіки від служби зайнятості

Дата: 12.01.2024 13:56
Кількість переглядів: 86

Для того, щоб бути постійно затребуваним кваліфікованим фахівцем, необхідно завжди вдосконалювати свої навички та знання. Якщо ви працюєте або цікавитеся сферою будівництва, архітектури, інженерії, вам стануть у пригоді короткострокові курси цільового призначення «AutoCAD», які організовуються за сприяння Державної служби зайнятості.  

Головне призначення програми AutoCAD – це створення креслень предметів для проєктів різного ступеня складності. Ними можуть бути проєкти різноманітних механізмів – від найпростіших болтів та гайок до креслення повної збірки літаків або ж предмети інтер’єру – крісла, столи, стільці тощо. 

Викладачі Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості розробили практично-теоретичний курс, на якому вивчаються можливості програми та створюються креслення. Тож, вдосконалюйте свої знання разом з нами! Робота з програмою комп’ютерної графіки AutoCAD дозволить упевненіше почуватися на ринку праці! Поспішайте! Навчання стартує 15 січня 2024 року.

За деталями звертайтеся до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування: контакти тут або пишіть нам у Telegram-канал – t.me/dcz_kir

До відома. Для зареєстрованих безробітних навчання безоплатне, для інших – можливе на платній основі.

Онлайн-графік формування навчальних груп можна переглянути за посиланням https://is.gd/A1GYNF

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора