A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Чи змінилась тривалість надання роботодавцям компенсації при працевлаштуванні внутрішньо переміщених осіб?

Дата: 12.01.2024 14:17
Кількість переглядів: 19

Так, змінилась.

У пункті 3 Порядку надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20 березня 2022 року № 331, було зазначено, що загальна тривалість надання компенсації витрат не може перевищувати двох місяців з дня працевлаштування особи.

Урядовою постановою від 27 грудня 2023 року № 1390 “Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо врегулювання окремих питань зайнятості населення” (набрала чинності 30 грудня 2023 року) внесено зміни до вказаного Порядку. Цими змінами збільшено загальну тривалість надання компенсації витрат з двох до трьох місяців. А щодо працевлаштованих осіб з інвалідністю – тривалість виплати компенсації збільшена до шести місяців.

Все про компенсацію на вебсторінці Державного центру зайнятості за посиланням http://surl.li/bthud

Виникають питання сфери зайнятості? Звертайтеся до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування або телефонуйте, контакти тут https://cutt.ly/oJ8G2q9. Пишіть у Telegram https://t.me/DCZWorkNowBbot

 

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора