A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

В які строки подається форма звітності № 3-ПН до центру зайнятості?

Дата: 13.02.2024 08:38
Кількість переглядів: 26

Відповідно до  Порядку подання форми звітності № 3-ПН “Інформація про попит на робочу силу (вакансії)”, затвердженого наказом Міністерства економіки України від 12 квітня 2022 р. № 827-22, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 25 травня 2022 р. № 565/37901, форма звітності № 3-ПН має подаватися до центру зайнятості з дня виникнення у роботодавця потреби у підборі працівників та/або з дати відкриття вакансії, але не пізніше ніж через три робочі дні з такої дати.

Датою відкриття вакансії є наступний день після створення нового робочого місця чи припинення трудових відносин із працівником, робоче місце якого стає вакантним, або дата, починаючи з якої може бути укладений трудовий договір із найманим працівником.

Форма звітності № 3-ПН може подаватися до центру зайнятості у паперовій або електронній формі через Єдиний державний вебпортал електронних послуг.

Подавати форму можна також через сервіс “Електронний кабінет роботодавця” на вебсайті Державної служби зайнятості. Якщо електронний звіт подається через кабінет без накладення електронного підпису, необхідно підтвердити його паперовою формою. Така форма подається протягом 5 робочих днів із дня подання електронної форми звітності.

Примітка. Ознайомитися з текстом вказаного Порядку можна на вебсторінці Державного центру зайнятості http://surl.li/ddocx

Є питання сфери зайнятості? Контакти тут https://cutt.ly/oJ8G2q9

Крім того, ми є у Telegram https://t.me/DCZWorkNowBbot

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора