A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Чи може ІТ-фірма, заповнюючи форму звітності № 3-ПН, зазначити посаду спеціаліста сфери штучного інтелекту?

Дата: 21.02.2024 09:54
Кількість переглядів: 8

Так, може.

Нагадаємо, що у формі звітності № 3-ПН “Інформація про попит на робочу силу (вакансії)” професійна назва робіт (професія/посада) зазначається у таблиці “Основні дані про вакансію(ї)” та у додатку до форми “Відомості про вакансію(ї)”. Таке зазначення має відповідати Національному класифікатору України ДК 003:2010 “Класифікатор професій” (далі – класифікатор), затвердженому наказом Держспоживстандарту від 28 липня 2010 р. № 327.

Наказом Міністерства економіки від 16 січня 2024 р. № 1410 затверджено зміни до класифікатора. Значна частина цих змін стосується сфери інформаційних технологій. Так, класифікатор доповнено назвами посад “Інженер зі штучного інтелекту” та “Розробник штучного інтелекту”.

Також слід зазначити, що у класифікаторі скасовано 9 назв посад сфери ІТ, які втратили свою актуальність. Наприклад, виключено назву посади “Інженер із застосування комп’ютерів”. 

Примітка. Ознайомитися з повним текстом наказу № 1410 можна в мережі Інтернет https://is.gd/I5ZCPy 

Є питання сфери зайнятості? Зверніться до найближчого центру зайнятості чи філії за місцем вашого перебування або за телефонами, розміщеними тут http://surl.li/emipw

Крім того, ми є у Telegram https://t.me/DCZWorkNowBbot

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора