Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Про можливість БЕЗКОШТОВНОГО отримання «ТАКТИЧНОГО ЕВАКУАЦІЙНОГО ВІЗКА «BRAMMER»»

Дата: 03.05.2024 11:12
Кількість переглядів: 26

Поширюємо інформацію серед зацікавлених осіб, військових частин, тренувальних центрів, військових медичних служб, про можливість БЕЗКОШТОВНОГО отримання «ТАКТИЧНОГО ЕВАКУАЦІЙНОГО ВІЗКА «BRAMMER»», по спільній програмі виробника та розробника ТОВ «БРАММЕР» за фінансування волонтера пана Мадяра.

Перевага надається медичним, штурмовим підрозділам та підрозділам, котрі виконують бойові завдання на лінії бойового зіткнення, (з розрахунку - один візок на один підрозділ). Візки передаються по Акту прийому-передачі благодійної допомоги.

Для отримання візка БЕЗКОШТОВНО необхідно:

  1. Заповнити заяву за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeN516MiGI75LTpOShFYTe8d3o7V6idgqZQTENZV5RznxPujA/viewform
    Або зателефонувати за номером телефону: +38073 885 85 00.
  2. Наші менеджери зв'яжуться для уточнення даних: для складання Акту прийому-передачі благодійної допомоги, необхідної кількості тактичних візків та зручну форму отримання: само вивіз з виробництва /або відправка НП (доставка за рахунок отримувача).
  3. Відправка (відвантаження) «Тактичних евакуаційних візків» отримувачу.

Більш детально про нас та проект «Народні евакуаційні возики», можна дізнатися у соціальних мережах та на сайті за посиланням:

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=l00094585725313 Instagram: https://www.instagram.com/brammer_ua?igsh=NHQ1cmxicnVvMGZO Caйт: https://www.brammer.ua/ua/articles/brammer-rozrobki-ta-yakist-u-sviti-taktichnih-vizkiv.html 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора