A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Цивільний захист

ПРАВИЛА ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ В ПОБУТІ

Зважаючи на невтішну статистику щодо виникнення побутових пожеж, Головне управління Державна служба України з надзвичайних ситуацій  у Дніпропетровській області закликає усіх дбати про належний протипожежний стан власних помешкань та дотримуватись правил пожежної безпеки, адже загрозу завжди краще попередити, ніж мати справу з її наслідками.

10:18:26 22.12.2021

ОБЕРЕЖНО – ТОНКИЙ ЛІД!

Аби запобігти лиху, вберегти життя та здоров'я громадян, Відділ будівництва, інфраструктури, цивільного захисту та комунального господарства Солобковецької сільської ради нагадує правила поведінки на льоду:

10:08:15 22.12.2021

Обережно – ГРИБИ!

Гриби – це дарунок лісу, але, водночас, вони є небезпечним продуктом харчування, який може призвести до отруєння, а іноді й смерті. Отруєння організму викликають токсини, алкалоїди та сполучення важких металів, які містяться в грибах. Прикро, що багато людей висновки робить лише на основі свого гіркого досвіду.

10:36:21 22.10.2021

СКАЗ: ЩО ВАРТО ЗНАТИ І ЯК УБЕРЕГТИСЯ

Сказ — це гостре особливо небезпечне  вірусне захворювання  усіх теплокровних тварин і людини, спричинене нейротропним вірусом сказу (англ. Rabies virus) із роду Lyssavirus. Характеризується розвитком своєрідного енцефаліту зі стрімким пошкодженням центральної нервової системи і завжди закінчується смертю.

10:23:03 25.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора