Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Голованівська філія Кіровоградського обласного центру зайнятості

На Кіровоградщині потрібні понад 180 медичних працівників Лікувальні заклади області потребують 184 працівника медичного персоналу

Медичні та освітні заклади області потребують 157 лікарів, 24 сестри медичних (братів медичних) та 3 молодших медичних сестри (молодших медичних брата).

15:16:47 30.04.2021

На Кіровоградщині стартував пілотний проект з вивчення потреб ринку праці у працівниках

19 квітня, у рамках реалізації на Кіровоградщині пілотного проекту з впровадження інформаційної системи аналізу та прогнозування регіональних ринків праці у працівниках, в обласному центрі зайнятості відбулось засідання аналітичної групи щодо аналізу ринку праці регіону.

15:14:18 30.04.2021

Від 16 квітня, діє нова форма звіту №4-ПН про заплановане масове вивільнення працівників

Від 16 квітня, підприємства, установи та організації, в разі запланованого масового вивільнення працівників у зв’язку із змінами в організації виробництва і праці, у т. ч. ліквідацією, реорганізацією або перепрофілюванням підприємств, установ та організацій, скороченням чисельності або штату працівників підприємства, установи та організації незалежно від форми власності, виду діяльності та господарювання повинні подавати до центрів зайнятості та філій обласного центру зайнятості за місцем провадження своєї господарської діяльності,  звіт за формою №4-ПН «Інформація про заплановане масове вивільнення працівників у зв'язку із змінами в організації виробництва і праці», за новою формою.

14:57:20 19.04.2021

Ліцеїстів-старшокласників запрошували на навчання до будівельного коледжу

Днями, для випускників Голованівського ліцею ім. Т. Г. Шевченка, за сприяння фахівців районної філії обласного центру зайнятості відбулася онлайн-презентація Державного вищого навчального закладу «Кропивницький будівельний коледж». Ознайомила учнівську молодь з навчальним закладом його директорка Інна Чернишова.

18:31:03 11.03.2021

Чи має право роботодавець вимагати від працівника довідку про стан сім’ї та відсутність вагітності у жінок?

Відповідно до статті 25 Кодексу законів про працю України при укладенні трудового договору забороняється вимагати від осіб, які влаштовуються на роботу, відомості про їх партійну і національну приналежність, походження, реєстрацію місця проживання чи перебування та документи, подання яких не передбачено законодавством.

18:29:24 11.03.2021

Який розмір штрафних санкцій передбачено чинним законодавством у разі невиконання роботодавцем протягом року квоти для працевлаштування громадян?

  Відповідно до частини другої статті 53 Закону у разі невиконання роботодавцем протягом року квоти для працевлаштування громадян, зазначених у частині першій статті 14 Закону (категорії громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню), з нього стягується штраф за кожну необґрунтовану відмову у працевлаштуванні таких осіб у межах відповідної квоти у двократному розмірі мінімальної заробітної плати, встановленої на момент виявлення порушення.

18:27:48 11.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора