A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Новини

Дата: від до Скинути

День Соборності України

День Соборності України

День Соборності України — свято, яке має особливе історичне значення. Століттями розірваний український народ об'єднався на своїй землі заради створення єдиної держави. Коли відзначають День соборності України та які традиції існують в цей день? 

06:55 22.01.2023

Про обмеження обігу пластикових пакетів

Про обмеження обігу пластикових пакетів

З 01 січня 2023 року набули чинності всі норми статті Закону України "Про обмеження обігу пластикових пакетів на території України" (далі - Закон), який спрямований на зменшення обсягу використання в Україні пластикових пакетів, обмеження їх розповсюдження з метою поліпшення стану навколишнього природного середовища та благоустрою територій. Загалом Законом забороняється розповсюдження в об'єктах роздрібної торгівлі, громадського харчування та надання послуг: надтонких пластикових пакетів, тонких пластикових пакетів, оксорозкладних пластикових пакетів. За порушення норм цього Закону центральний орган виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері державного контролю за додержанням законодавства про захист прав споживачів, застосовує до суб’єктів господарювання адміністративно-господарські штрафи: за розповсюдження пластикових пакетів, які знаходяться під забороною, згідно з Законом штраф сягає від 8 500 грн до 17 000 грн, повторне порушення протягом 3 років карається штрафом від 17 000 грн до 34 000 грн.; за безоплатне розповсюдження пакетів, які дозволено розповсюджувати лише платно, покарання встановили розміром від 1 700 грн до 3 400 грн., за повторне вчинення такого самого порушення протягом 3 років штраф визначили розміром від 3 400 грн до 8 500 грн

11:22 12.01.2023

ОГОЛОШЕННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ!

                                                         Шановні громадяни!

10:26 04.01.2023

Під час дії воєнного стану - заборонено використовувати феєрверки та салюти

Під час дії воєнного стану - заборонено використовувати феєрверки та салюти

До Нового року залишаються лічені дні. Під час новорічних свят українці полюбляли запускати феєрверки, салюти та шутихи (петарди), які додавали святкового настрою та новорічної атмосфери.

14:12 28.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора