A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Щодо партнерської підтримки в проведені онлайн заходу "Ярмарок Вакансій 2023: Робота Є!" в межах Програми «Відбудова та розвиток 2023: працевлаштування та бізнес»

Щодо партнерської підтримки в проведені онлайн заходу "Ярмарок Вакансій 2023: Робота Є!" в межах Програми «Відбудова та розвиток 2023: працевлаштування та бізнес»

На виконання резолюції Кіровоградської обласної військової адміністрації від 09 серпня 2023 року №669/01-32 та листа Громадської організації «Маріупольська Спілка Молоді» у межах програми “Відбудова та розвиток 2023: працевлаштування та бізнес” організацією проводиться підготовка до онлайн заходу “Ярмарок Вакансій 2023: Робота Є!" для молодих людей у віці 16-35 років та мешканців Кіровоградської області, що відбудеться ЗО серпня 2023 року в онлайн-форматі з 11:00 до 14:00. Захід передбачає ознайомлення молоді та мешканців області з провідними українськими та міжнародними підприємствами - презентація напрямків діяльності підприємств, ознайомлення з умовами та критеріями працевлаштування, проходження співбесід з представниками НР-відділів компаній-учасників онлайн заходу «Ярмарок Вакансій 2023: Робота Є!».

15:37 14.08.2023

УВАГА!!! СТАРТУЄ ЗАПУСК ПРОГРАМИ “ВАРТО: ЗОЛОТІ РУКИ”

УВАГА!!! СТАРТУЄ ЗАПУСК ПРОГРАМИ “ВАРТО: ЗОЛОТІ РУКИ”

  Український ветеранський фонд надаватиме фінансування бізнесу ветеранів, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України на конкурсній основі.

11:08 08.08.2023

«Дунайська регіональна програма 2021-2027»

«Дунайська регіональна програма 2021-2027»

Європейською Комісією затверджено програму Interreg «Дунайська регіональна програма 2021-2027», доступ до участі у конкурсах проектів відкрито потенційним партнерам з усіх регіонів України.  Країнами- учасниками Програми є Австрія, Болгарія, Хорватія, Чеська Республіка, Німеччина, Угорщина, Румунія, Словаччина Словенія, Боснія і Герцоговина, Молдова, Чорногорія, Сербія та Україна. Пріоритетами співпраці в рамках Програми є: «Розумніший Дунайський регіон», спрямований на розвиток інновацій та технологій, формування навичок для смарт-спеціалізації та підприємницької діяльності; «Зеленіший, низьковуглецевий Дунайський регіон», спрямований на відновлювальні джерела енергії, адаптацію до змін клімату, покращення водних ресурсів, біорізноманіття; «Більш соціальний Дунайський регіон», спрямований на доступний ринок праці, знання, освіту, соціально-економічний розвиток через спадщину, культуру та туризм; «Краще управління співпрацею», спрямований на посилення спроможності територіального управління. Загальний бюджет Програми складає 268 млн. євро. Фінансування проєктів здійснюватиметься на поворотній основі шляхом відшкодування коштів у розмірі 80% бюджету проєкту. Детальніше з можливостями Програми можна ознайомитися за посиланням: https://www.interreg-danube.eu/. З метою популяризації можливостей Програми та сприяння активній участі українських партнерів планується проведення інформаційних днів, учасниками яких можуть бути державні органи, органи місцевого самоврядування, територіальні громади, наукові інститути, навчальні заклади, агенції регіонального розвитку, природні парки, інші неприбуткові організації в Україні. Для участі необхідно до 10 серпня 2023 року заповнити Google-форму, розміщену за посиланням: https://forms.gle/2WL73dHx45XoxZdj7

10:41 07.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора