A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Голованівська філія Кіровоградського обласного центру зайнятості

Шлях до успіху: опануйте професію «Кухар» за сприяння служби зайнятості Здобуваємо професію кухаря за сприяння служби зайнятості

Маєте творчі здібності, естетичний смак та гарну уяву? Любите творити на кухні та частувати інших смачними стравами? Маємо для вас вигідну пропозицію!

14:41:26 12.12.2022

Про тонкощі підготовки резюме розповідають фахівці служби зайнятості

Формування практичних навичок написання резюме й ефективного його використання у пошуку роботи – головна мета тренінгу «Підготовка резюме», що проводять фахівці Державної служби зайнятості.

14:35:15 12.12.2022

На який строк відкладається виплата допомоги по безробіттю вивільненим працівникам?

Виплата допомоги по безробіттю відкладається на строк, що дорівнює періоду, протягом якого застрахованій особі відповідно до законів надається вихідна допомога або інші виплати у разі звільнення з останнього місця роботи (служби) чи закінчення строку повноважень за виборною посадою, що забезпечують часткову або тимчасову компенсацію втраченого заробітку.

14:34:55 12.12.2022

Допомагаємо нашим захисникам: кропивничанка відкрила магазин одягу для військових

Кропивничанка Інна Дилдіна має 15-річний досвід підприємницької діяльності у сфері роздрібної торгівлі. Свій шлях підприємця розпочала у селі Підлісному, що на Кіровоградщині. Сьогодні підприємиця має мережу торговельних закладів, де асортимент товарів різний. У її магазинах місцеві жителі можуть придбати від продовольчих та промислових товарів до спеціалізованих. 

14:32:08 12.12.2022

Міфи та факти про ризики нелегальної трудової міграції

Більшість українців замислювалися над тим, аби поїхати на заробітки за кордон, але мало, хто зупиняє себе на думці «Чи це безпечно для мене в першу чергу?». Ризики є, тож для підвищення обізнаності незайнятого трудовою діяльністю населення фахівці служби зайнятості проводять інформаційні заходи.

14:29:37 12.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора