A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Голованівська філія Кіровоградського обласного центру зайнятості

Що треба знати: ризики нелегальної зайнятості, гендерні аспекти на ринку праці та інше

Ризики  нелегальної трудової міграції, гендерні аспекти на ринку праці та перелік послуг, що надає служба зайнятості, – серед питань, які розкривають фахівці служби зайнятості під час інформаційних заходів, що проводяться для незайнятих трудовою діяльністю громадян.

15:14:57 18.11.2022

Кіровоградщина: понад 8 млн грн компенсації витрат за працевлаштування ВПО отримали роботодавці

Ви роботодавець і працевлаштовуєте внутрішньо переміщених осіб? Скористайтеся урядовою програмою, яка компенсує витрати роботодавця на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні.

15:13:51 18.11.2022

З якого часу громадяни мають право на достроковий вихід на пенсію?

Нагадаємо, що Законом України «Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення пенсійного законодавства» (набрав чинності 30  квітня 2022 року) у розділі VIII  Закону України «Про зайнятість населення» включено статтю 49 «Особлива гарантія для окремих категорій безробітних, які втратили роботу у зв’язку із змінами в організації виробництва та праці» (особливою гарантією є право особи на достроковий вихід на пенсію) та внесено зміни до статті 115 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» https://cutt.ly/ZMEbgYc   

15:04:27 18.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора