A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Голованівська філія Кіровоградського обласного центру зайнятості

Одяг для військових: швейне підприємство з Херсона відкриває нову виробничу ділянку на Кіровоградщині

ТОВ "Швейна компанія "ВІД" – одне з провідних швейних підприємств України, яке  займається розробкою, пошиттям корпоративного та спеціального робочого одягу будь-якої складності.

14:42:45 18.11.2022

Які є обмеження максимального розміру допомоги по безробіттю під час дії воєнного стану?

Раніше розмір допомоги по безробіттю не перевищував чотирикратного розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб (ч. 5 ст. 23 Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття»).

14:40:32 18.11.2022

Яка тривалість виплати допомоги по безробіттю під час дії воєнного стану?

Під час дії воєнного стану тривалість виплати допомоги по безробіттю не може перевищувати 90 календарних днів. Ця норма передбачена пунктом 3-3 прикінцевих положень Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття» https://cutt.ly/JNLv5V0

14:39:56 18.11.2022

Актуальні, відсутні та «нетипові» професії на ринку праці Кіровоградщини

Шукаєте роботу? Фахівці обласного центру зайнятості склали «Барометр професій», скориставшись яким ви зможете визначити професії, актуальні на ринку праці, професії, які присутні на підприємствах регіону, але в незначних кількостях, взагалі відсутні на ринку праці професії, а також нетипові вакансії в регіоні. Цікаво? Читайте далі. Це дасть вам можливість визначитися, в якій сфері себе реалізувати, аби бути затребуваним та мати високооплачувану роботу.

14:38:52 18.11.2022

Які зміни у законодавстві про зайнятість населення наберуть чинності через 3 місяці?

З 29 жовтня 2022 року набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування служби зайнятості, соціального страхування на випадок безробіття, сприяння продуктивній зайнятості населення, у тому числі молоді, та впровадження нових активних програм на ринку праці».  Окремі його положення наберуть чинності через 3 місяці з дня набрання чинності, зокрема ті, що стосуються Закону України «Про зайнятість населення», зокрема щодо:

14:05:13 14.11.2022

Нове у законодавстві про зайнятість: основні новації та шляхи впровадження

Про нові положення в законодавстві, що регулюють сферу зайнятості, сьогодні йшлося під час інформаційної зустрічі, що була організована обласним центром зайнятості для представників органів влади та місцевого самоврядування.

14:03:23 14.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора