A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Голованівська філія Кіровоградського обласного центру зайнятості

До уваги клієнтів центрів зайнятості! З 05 вересня 2022 року оновлено способи реєстрації громадян на відвідування центрів зайнятості (електронну чергу).

Віднині записатися на прийом до фахівця центру зайнятості можна лише через особистий кабінет, де також відображається вся актуальна інформація щодо пошуку роботи, здійснення нарахувань та виплат тощо. 

11:17:30 14.09.2022

Електронний кабінет безробітного – сучасний сервіс для спілкування зі службою зайнятості

Ви безробітний і хочете завжди бути на зв’язку зі службою зайнятості, у т.ч. й дистанційно, володіти інформацією щодо вакансій, можливостей професійного навчання, нарахування допомоги по безробіттю, необхідно одне – створити свій електронний кабінет. Його власник може створити резюме, переглянути дати відвідувань центру зайнятості, записатись на заходи, що зацікавили.

11:15:52 14.09.2022

EU4Skills Професії металообробки та машинобудування: слюсар та токар

У рамках іміджевої комунікаційної кампанії «Все працює завдяки нам», що проводить Міністерство освіти і науки України,  всі охочі  можуть дізнатися більше про робітничі професії та їхню цінність у сучасному світі.

11:15:19 14.09.2022

Зміни до порядку надання мікрогрантів

Урядом внесено зміни до Порядку надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу, Порядку надання грантів для створення або розвитку садівництва, ягідництва та виноградарства і Порядку надання грантів для створення або розвитку тепличного господарства, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 21 червня 2022 р. № 738 «Деякі питання надання грантів бізнесу».

08:52:09 22.08.2022

Відкриття кафе та перукарень, роздрібна торгівля: перші отримувачі грантів за програмою «єРобота» уже є

Відкриття кав’ярень, виробництво кераміки, будівництво енергоефективних будинків, запровадження служби тестування сонячних електростанцій – ці та інші проекти вже незабаром будуть реалізовані завдяки урядовій програмі мікрогрантів на розвиток чи створення бізнесу.

08:51:20 22.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора