A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Голованівська філія Кіровоградського обласного центру зайнятості

Які особливості припинення трудового договору в умовах спрощеного режиму регулювання трудових відносин?

Припинення трудового договору, його розірвання з ініціативи працівника або роботодавця здійснюються з підстав та у порядку, що встановлені Кодексом законів про працю України (далі – Кодекс, із змінами – у т. ч., внесеними Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення регулювання трудових відносин у сфері малого і середнього підприємництва та зменшення адміністративного навантаження на підприємницьку діяльність», що набрав чинності з 19 серпня цього року). Окремі особливості припинення договору визначені ст. 49-8 глави III-Б «Спрощений режим регулювання трудових відносин» Кодексу.

11:34:52 14.09.2022

Чи потрібно оформлювати посвідки у разі застосування роботодавцями праці громадян Республіки Польща?

Нагадаємо, що з 16 вересня 2022 року (день набрання чинності Законом України «Про встановлення додаткових правових та соціальних гарантій для громадян Республіки Польща, які перебувають на території України» (далі - Закон)) роботодавцям не потрібно оформлювати дозволи на застосування праці громадян Республіки Польща.

11:31:09 14.09.2022

Чи зазначаються у відомостях про вакансію варіанти вхідного оцінювання кандидата на працевлаштування?

У додатку «Відомості про вакансію(ї)» до форми звітності № 3-ПН  «Інформація про попит на робочу силу (вакансії)» роботодавець може зазначати інформацію про варіанти вхідного оцінювання кандидата на працевлаштування (п. 1.13 додатку)

11:30:29 14.09.2022

Які зміни відбулись у законодавстві про працю щодо трудових договорів?

Нагадаємо, що 19 серпня цього року набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення регулювання трудових відносин у сфері малого і середнього підприємництва та зменшення адміністративного навантаження на підприємницьку діяльність», яким, серед іншого, внесені зміни до Кодексу законів про працю України (далі - Кодекс).

11:26:26 14.09.2022

Мікрогранти в дії: на Кіровоградщині відкриють дитячий розважальний центр

«Дитячий розважальний центр» - назва бізнес-ідеї двадцяти дев'яти річного Івана Говоруна, який після переїзду на Кіровоградщину з м. Дніпро вирішив втілити свою давню мрію і стати підприємцем.

11:24:09 14.09.2022

Мрієте запустити власний застосунок чи YouTube-канал? Долучайтеся до навчання

Хочете створювати такі ж корисні та зручні застосунки, як Дія, та спрощувати життя до кількох кліків у смартфоні? Шукаєте себе у новій професії або в одній із найпривабливіших сфер бізнесу — продуктовому IT? Вже маєш ідею свого продукту?

11:23:31 14.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора