A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Голованівська філія Кіровоградського обласного центру зайнятості

«Ти як?» – комунікаційна кампанія, що допоможе долати стрес та виклики війни

Що відбувається з нашою духовною енергією, як ми можемо заново віднайти джерело нашого життя, внутрішньої енергії та сил рухатися вперед, що робити, якщо відчуваєш постійну втому та  знесилення, як подолати депресійний стан, запустити власний двигун та стати на рейки повноцінного життя та ефективно функціонувати у суспільстві?

08:21:54 04.09.2023

Нетворкінг та пошук роботи: слухаємо, допомагаємо знайти правильний шлях самореалізації жінок

«Пошук роботи: використовуємо нові можливості» – семінар, що дав змогу жінкам із числа внутрішньо переміщених осіб знайти разом з фахівцями з профорієнтації відділу сприяння зайнятості обласного центру зайнятості  відповіді на запитання:  що треба знати, щоб знайти роботу в сучасних умовах, які інструменти при цьому використовувати, чому важливо бути активними у пошуку роботи?

08:19:16 04.09.2023

Кафе «Піца-суші» розширює свої можливості: «єРобота» - реальна допомога

Кафе «Піца-Суші», яке працює у м. Бобринці, що на Кіровоградщині, завдяки програмі «єРобота» сьогодні не лише  розширить свої можливості, пропонуючи клієнтам широкий вибір страв та послуг, а й надасть безробітним містянам нові робочі місця.

08:17:06 04.09.2023

Цікавить сфера торгівлі? Усе про секрети касових операцій ви дізнаєтесь на навчанні

Вас цікавить торговельна сфера, ресторанний бізнес та підприємства сфери послуг? Не знаєте, яку професію обрати за цим напрямом? Пропонуємо опанувати професію «Контролер-касир». Це саме та професія, яка має високий попит у перелічених галузях.

08:16:50 04.09.2023

«Готуй сани влітку»: служба зайнятості підготувала курси для кочегарів

Похолодання не за горами, а отже час подумати про тих, хто буде забезпечувати теплом наші домівки, установи та організації. Початок опалювального сезону – завжди відповідальна і складна ланка роботи. На цей випадок за сприяння служби зайнятості організовуються курси підвищення кваліфікації за навчальною програмою «Сучасні методи та прийоми обслуговування котелень».

08:15:34 04.09.2023

Служба зайнятості допомагає безробітним безоплатно відкрити категорію «С»

Полюбляєте водити авто? Хочете зробити керування автомобілем вашим основним джерелом доходу? Служба зайнятості пропонує водіям підвищити кваліфікацію та опанувати категорію «С», яка відкриває перед її власниками ряд перспектив, що стосуються подальшого працевлаштування.

08:13:22 04.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора