A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Голованівська філія Кіровоградського обласного центру зайнятості

«Електрика – це моє хобі»: кропивничанин отримав грант і допомагатиме містянам бути зі світлом

Через повномасштабне вторгнення на територію України та активні бойові дії українці зіткнулися з проблемою електроживлення. У нашому сьогоденні з’явилися планові/аварійні відключення світла, а отже й проблеми з перевантаженням напруги та втрати основного джерела живлення.

11:12:42 15.09.2023

Медичні процедури та професійний догляд за хворими: опануйте нову професію за три місяці

   Сьогодні вкрай важливо володіти хоча б найменшими медичними знаннями, аби вміти швидко та якісно надати допомогу не лише собі, а й оточуючим. Для того, щоб ви мали змогу отримати теоретичні знання та сформувати практичні навички догляду за хворою людиною, за сприяння служби зайнятості організовується професійне навчання за професією «Молодша медична сестра (молодший медичний брат) з догляду за хворими».

11:11:28 15.09.2023

Безоплатні та корисні курси: як діяти у надзвичайних ситуаціях

Ви безробітний і маєте бажання опанувати необхідні знання з цивільного захисту та навчитися надавати постраждалим першу домедичну допомогу? Не знаєте, як діяти у надзвичайних ситуаціях? Про це та інше можна дізнатися на курсах цільового призначення за навчальною програмою «Цивільний захист населення в умовах воєнного стану».

11:09:14 15.09.2023

Швачкам Кіровоградщини пропонують до 20 тис. грн зарплати

Роботодавці Кіровоградщини потребують швачок як із досвідом роботи, так і без нього. Серед запропонованих вакансій є такі, які потребують пошиття тактичного та спеціального одягу для військових (спідня білизна, камуфляжна форма, верхній камуфляжний та захисний одяг), а є серед пропозицій і пошиття та ремонт дитячого та дорослого одягу серед цивільного населення.

11:08:42 15.09.2023

Як отримати посвідчення тракториста? Пройдіть навчання від служби зайнятості

Потреба сільського господарства у кваліфікованих трактористах постійно зростає. І не дивно, адже Україна – аграрна держава, тому тенденція росту попиту є цілком обґрунтованою. Сьогодні професія тракториста-машиніста одна з найбільш затребуваних на ринку праці. Тому за сприяння служби зайнятості буде організоване професійне навчання за професією «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва (категорія «А»)».

11:06:36 15.09.2023

Ти як? Є проблеми? Базовий курс самодопомоги допоможе «зарядити» внутрішній двигун

У рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» фахівцями Державної служби зайнятості проводяться тренінги для клієнтів служби зайнятості на тему «Базовий курс самодопомоги та первинної підтримки у кризових ситуаціях».

09:26:10 13.09.2023

На Кіровоградщині стартувала інформаційна кампанія «Робота для ВПО: ти потрібен»

«Робота для ВПО: ти потрібен!» – саме під таким гаслом стартувала Всеукраїнська інформаційна кампанія, метою якої є допомога внутрішньо переміщеним особам працевлаштуватися та інтегруватися в громади.

09:23:58 13.09.2023

Що мається на увазі під облаштуванням робочого місця для надання компенсації при працевлаштуванні особи з інвалідністю?

Нагадаємо, що 29 серпня 2023 року набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 22 серпня 2023 року № 893, якою затверджено Порядок надання роботодавцям компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю.

09:21:43 13.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора