A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Голованівська філія Кіровоградського обласного центру зайнятості

Ви маєте патріотичні переконання? Долучайтеся до штурмової бригади «Лють» вже сьогодні!

На Кіровоградщині триває набір до об’єднаної штурмової бригади «Лють». Це воєнізований підрозділ Національної поліції України, до якого можуть вступати бійці-патріоти, добровольці, націлені на посилення Сил оборони та звільнення окупованих територій України.

13:27:04 20.09.2023

Корисні посилання щодо надання грантів ветеранам та другого з подружжя

Оновлена добірка з 8️ корисних посилань для ветеранів та другого з подружжя щодо безкоштовного навчання, отримання консультацій, професійної допомоги та додаткового фінансування для створення або розвитку власної справи:

13:26:38 20.09.2023

До дня молоді можна отримати 200 тис. грн за грантовою програмою

До міжнародного дня молоді оголошується грантова підтримка в розмірі 1 000 000 гривень для організацій та громадських об’єднань, які прагнуть працювати для підтримки молодих ветеранів, ВПО, а також студентів, які хочуть покращити існуючу систему освіти, шукаючи можливості для неформальної освіти та проводячи аналітичні дослідження, які стосуються молоді. 

13:23:05 20.09.2023

Безоплатні освітні онлайн курси, які допоможуть опанувати нові професії

Соціальний інноваційний проєкт «ОСВІТНІЙ ХАБ» ініціює забезпечення системної реалізації концепції «Навчання Протягом Життя» (Life Long Learning), надавши можливість всім охочим безкоштовно отримати або покращити «м'які навики» (soft skills), які потрібні кожному і наразі є вкрай затребувані на ринку праці.

13:20:04 20.09.2023

Розпочни свій бізнес: кропивничанам пропонують безоплатний тренінг

Безкоштовний тренінг “Розпочни свій бізнес” - навчання майбутніх підприємців та підприємців-початківців, які бажають отримати нові навички ведення підприємницької діяльності, започаткувати чи розвинути власну справу, навчитися писати бізнес-план.

13:18:46 20.09.2023

Не маєте багато часу на навчання? Здобувайте професію штукатура лише за чотири місяці!

А ви знали, що штукатур – це одна з основних і почесних професій на будівництві? Так, саме цей робітник надає будівлі привабливого вигляду, підвищує міцність споруди, виконує звичайну, кольорову, декоративну штукатурку, архітектурні елементи, реставраційні роботи, які надають старим будинкам оригінальності та виразності.

13:16:38 20.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора