A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Голованівська філія Кіровоградського обласного центру зайнятості

«Власна справа»: 7000 українців стали переможцями на отримання мікрогранту для започаткування або розвитку вже діючого бізнесу

Від старту програми «Власна справа» в липні минулого року 7000 українців стали переможцями на отримання мікрогранту для започаткування або розвитку вже діючого бізнесу.

16:08:51 31.08.2023

Від 20 до 40 тис. грн: кому готові платити таку заробітну плату роботодавці Кіровоградщини

Лікарі різних спеціалізацій, водії автотранспортних засобів,  швачки, оператори із штучного осіменіння тварин та птиці, гірники очисного забою, бетонярі, маркшейдери на підземних роботах, керуючі фермою, геологи, головні агрономи, електромеханіки з підіймальних установок, електромеханіки підземної дільниці, інженери-програмісти, енергетики, вантажники, трактористи, сапери (розмінування), фахівці з громадського здоров’я – серед професій, за якими роботодавці готові платити від 20 до 40 тис. грн.

16:07:47 31.08.2023

Який субстрат вибрати та як захистити гриби від шкідників? Служба зайнятості зробить із вас грибника!

Хочете навчитись вирощувати гриби та мати гарні врожаї? Кваліфіковані викладачі навчать вас сучасному бізнесу вирощування різних видів грибів! За сприяння служби зайнятості організовуються курси цільового призначення за навчальною програмою «Грибівництво».

16:06:38 31.08.2023

Якісна теорія та цікава практика: зварникам пропонують безоплатні курси

Ви знаєте, що таке зварювальний апарат і маєте уже певний досвід роботи із цим обладнанням? Пропонуємо вам не зупинятися на цьому та покращити свої навички завдяки курсам цільового призначення за навчальною програмою «Ручне дугове напівавтоматичне зварювання».

16:05:37 31.08.2023

Слюсар-ремонтник: служба зайнятості пропонує безробітним безоплатне навчання

Хочете мати гідну роботу? Знайти стабільність у своєму житті? Відчути себе успішним? Скористайтеся можливістю зробити це за сприяння Державної служби зайнятості через якісне професійне навчання. Цього разу ми пропонуємо вам опанувати професію слюсар-ремонтник.

16:03:14 31.08.2023

Служба зайнятості пропонує здобути творчу професію вишивальника

Хочете за допомогою голки та ниток навчитись створювати яскраві узори та орнаменти з геометричними чи рослинними мотивами? Пропонуємо вам вигідну пропозицію – професійне навчання за професією «Вишивальник».

16:01:11 31.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора