A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Змінилася назва вулиці

Змінилася назва вулиці

Упродовж останнього часу у багатьох містах України були змінені назви вулиць, провулків, проїздів. За підтримки громадськості вулиці, названі іменами діячів сусідньої держави-агресора, отримують нові назви, в тому числі і імена Героїв України, а міські, сільські і селищні ради відповідно до ЗУ «Про місцеве самоврядування в Україні» приймають рішення про перейменування.

16:14 20.06.2022

Відновне правосуддя

Відновне правосуддя

З перших днів війни система безоплатної правової допомоги не припиняла і не припиняє свою роботу. Це стосується й ініціатив, які реалізуються на базі центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Одна з них — це пілотний проєкт «Програма відновлення для неповнолітніх, які є підозрюваними у вчиненні кримінального правопорушення», який реалізується у співпраці з органами прокуратури, посередниками, психологами та суб’єктами, що проводять ресоціалізацію дитини. У цьому матеріалі розповідаємо про можливості для дитини, яка вчинила суспільно небезпечне діяння, врегулювати конфлікт з потерпілим та дійти з ним згоди щодо усунення завданої шкоди, організацію її ресоціалізації та інші особливості пілотного проєкту в період воєнного стану.

16:10 20.06.2022

З днем медичного працівника

З днем медичного працівника

 Вітаємо з Днем медика від щирого серця. Бажаємо не тільки дбати про здоров'я оточуючих, а і берегти своє. Нехай довге життя обдарує Вас щасливими моментами і приємними спогадами, розумінням і вдячністю людей. Успіхів у Вашій справі і гарного настрою!

07:49 19.06.2022

Розпорядження голови Кіровоградської обласної державної адміністрації

Розпорядження голови Кіровоградської обласної державної адміністрації

Про затвердження Порядку використання коштів для надання фінансової підтримки суб'єктам малого та середнього підприємництва через Регіональний фонд підтримки підприємництва у Кіровоградській області

15:21 16.06.2022

ОГОЛОШЕННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ!

Шановні жителі Перегонівської громади з 01.06.2022 року розпочався прийом пропозицій, щодо перейменування вулиць нашої громади, а саме Чкалова, Маяковського, Пушкіна, Толстого. Варіанти назв будуть прийматися  до 01.07.2022 року за номером телефону 0976779591.

16:37 02.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора