A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Новини

Дата: від до Скинути

День захисту дітей

День захисту дітей

День захисту дітей – це щасливе сімейне свято.  Цьогоріч ми та наші діти зустрічаємо його в умовах війни.

07:08 01.06.2022

Процедуру надання в оренду земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної та комунальної власності спрощено на час воєнного стану

Процедуру надання в оренду земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної та комунальної власності спрощено на час воєнного стану

Держгеокадастр інформує, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 10.05.2022 № 563 «Деякі питання регулювання земельних відносин» Положення про Державний фонд документації із землеустрою та оцінки земель, затверджене постановою Кабінету Міністрів України від 17 листопада 2004 р. № 1553, Типовий договір оренди землі, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 3 березня 2004 р. № 220 приведено у відповідність до Закону України від 24 березня 2022 р. № 2145–IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення умов для забезпечення продовольчої безпеки в умовах воєнного стану». В результаті цього було внесено зміни, зокрема до Типового договору оренди землі щодо спрощення процедури передачі в оренду земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної та комунальної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на час воєнного стану.

14:32 24.05.2022

ДЕНЬ ВИШИВАНКИ

ДЕНЬ ВИШИВАНКИ

Споконвіку українці свято шанували вишиту сорочку. За цим оберегом їх упізнають в усьому світі. Для кожного з нас - це спомин про рідний дім, про рідну землю, про мамину пісню, батьківську хату, дідусеву казку, бабусину посмішку. Вишиванка – це наш символ, це традиція прийти на допомогу один одному, це родовідна пам’ять, це наша славетна історія. Тож обов’язок нинішнього і прийдешніх поколінь - не розгубити, зберегти і передати наступникам наше  національне багатство і наші українські традиції.

07:38 19.05.2022

ОГОЛОШЕННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ!

                         О Г О Л О Ш Е Н Н Я

16:30 11.05.2022

День пам'яті та примирення

День пам'яті та примирення

Сьогодні в Україні, так само як у світі, відзначається День пам’яті та примирення, присвячений пам’яті жертв Другої світової війни.

08:00 08.05.2022

З Днем матері

З Днем матері

Традиційно в кожну другу неділю квітучого травня українські родини відзначають День Матері.

07:15 08.05.2022

Заходи з інформування населення про небезпеку вибухонебезпечних предметів

Заходи з інформування населення про небезпеку вибухонебезпечних предметів

Одним з основних завдань Мінреінтеграції є здійснення заходів з протимінної діяльності, зокрема з інформування населення про небезпеку вибухонебезпечних предметів. В наслідок широкомасштабного військового вторгнення рф в Україну та ведення їх військами активних бойових дій, постійних обстрілів, мінувань територій та об’єктів цивільної інфраструктури в межах населених пунктів, включаючи встановлення саморобних вибухових пристроїв, майже 14 % території держави стали небезпечними від вибухонебезпечних предметів.

16:01 04.05.2022

28 квітня – День охорони праці!

28 квітня – День охорони праці!

Збереження найвищої суспільної цінності –  людини, її життя і здоров’я у державах, де сповідуються європейські цінності, є головним завданням влади, бізнесу,  усього громадянського суспільства. Україна прагне і бореться за право належати до цивілізованого світу демократії.

08:30 28.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора