A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Новини

Дата: від до Скинути

До уваги керівників агроформувань та жителів Перегонівської сільської  ради

До уваги керівників агроформувань та жителів Перегонівської сільської ради

На виконання протоколу наради у начальника Кіровоградської обласної військової адміністрації з начальниками районних військових адміністрацій міськими, селищними, сільськими головами від 20 березня 2022 року №4 повідомляємо наступне.

11:51 22.03.2022

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №143  Про загальнонаціональну хвилину мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №143 Про загальнонаціональну хвилину мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України

З метою вшанування світлої пам'яті, громадянської відваги і самовідданості, сили духу, стійкості та героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України, постановляю:

09:26 17.03.2022

14 березня – День українського добровольця

14 березня – День українського добровольця

Не заради орденів, а за покликом сердець взялися у 2014 році за зброю тисячі українців, коли над Україною нависла смертельна загроза. Вони стоять на смерть заради перемоги сьогодні… Разом ми нездоланна сила.

08:15 14.03.2022

Сьогодні день народження Тараса Григоровича Шевченка. Слова великого Кобзаря

Сьогодні день народження Тараса Григоровича Шевченка. Слова великого Кобзаря

9 березня минає 208-а річниця від дня народження великого письменника України — Тараса Шевченка. По собі Кобзар залишив чимало настанов, у яких закликав боротися та не здаватися. Шевченко символ волелюбності та нескореності української нації, полум’яний поборник за права і свободи людини, ревний захисник української мови, безстрашний борець проти кріпацтва, «сатрапів» і «лакеїв», а також злочинця-людоїда — «безбожного царя», «багна гнилого на сході Європи». Про це у фейсбук пише Уповноважений із захисту державної мови.

08:13 09.03.2022

ОГОЛОШЕННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ!

За наказом президента, просимо всіх військовозобов’язаних віком від 18 до 60 років з’явитися до сільської ради. При собі мати паспорт ,ідентифікаційний  код, військовий квиток.

11:28 02.03.2022

ОГОЛОШЕННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ!

Шановні жителі Перегонівської громади оголошено збір харчових продуктів для наших захисників.  Пункти збору:   

10:54 26.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора