A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Голованівська філія Кіровоградського обласного центру зайнятості

Грант на відкриття квіткового магазину отримала жителька селища Добровеличківка

Квіти, саджанці, садовий інвентар, сувеніри та багато іншого незабаром  зможуть придбати жителі селища Добровеличківка у новому квітковому магазині. Це стане можливим завдяки заповзятливості учасниці урядової програми «єРобота» Каріні Горбенко, яка отримала грант на започаткування власної справи.  

13:25:20 04.11.2022

Як роботодавець дізнається про припинення з ним трудових відносин?

Нагадаємо, що з 07 травня 2022 року набрали чинності зміни до Закону України «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб» у частині припинення трудових відносин між роботодавцями та внутрішньо переміщеними особами.

13:18:53 04.11.2022

Які документи подаються для отримання дозволу на застосування праці іноземців?

Законодавство про зайнятість населення визначає чіткий перелік документів, які подаються для оформлення дозволів на застосування праці іноземців та осіб без громадянства (далі – іноземці). Цей перелік регламентовано статтею 42-2 Закону України «Про зайнятість населення».

13:15:55 04.11.2022

Які зміни у законодавстві про зайнятість населення не застосовуються під час дії воєнного стану?

Нагадаємо, що 29 жовтня 2022 року набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування служби зайнятості, соціального страхування на випадок безробіття, сприяння продуктивній зайнятості населення, у тому числі молоді, та впровадження нових активних програм на ринку праці» (далі - Закон).

13:09:15 04.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора