A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Голованівська філія Кіровоградського обласного центру зайнятості

Які документи має подати фізична особа-підприємець для отримання допомоги по частковому безробіттю?

Нагадаємо, що чинне законодавство про зайнятість населення дозволяє отримувати допомогу по частковому безробіттю як найманим працівникам, так і  фізичним особам-підприємцям.

15:27:26 20.10.2022

Видача ваучерів на навчання: які зміни?

Нагадаємо, що ваучер на навчання – це документ встановленого зразка, що дає право громадянам певних категорій на перепідготовку, підготовку на наступному освітньо-кваліфікаційному рівні, спеціалізацію, підвищення кваліфікації у навчальних закладах чи у роботодавця.

15:26:27 20.10.2022

Який максимальний розмір допомоги по безробіттю з 01 жовтня цього року?

На період дії воєнного стану максимальний розмір допомоги по безробіттю не може перевищувати 150 відсотків мінімальної заробітної плати, встановленої законом станом на 1 січня календарного року. Це визначено прикінцевими положеннями Закону України “Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття”.

15:24:00 20.10.2022

Які зміни відбулися у порядку підтвердження трудового стажу?

Нагадаємо, що Порядок підтвердження наявного трудового стажу для призначення пенсій за відсутності трудової книжки або відповідних записів у ній (далі - Порядок) затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 12 серпня 1993 року № 637 (із змінами).

15:22:13 20.10.2022

Як створювати персонажів для комп’ютерних ігор? Про це вам розкажуть під час навчання

Хотіли б навчитися самостійно створювати 3D-моделі або ж персонажів комп’ютерних ігор?  Маєте освіту відповідного напрямку та є бажання підвищити професійні компетенції? Усе це можливо за сприяння служби зайнятості, яка організовує  курси цільового призначення за навчальною програмою «Використання програми «Blender» для створення комп’ютерних ігор (3D графіка) NEW». За малий проміжок часу ви навчитеся здійснювати детальне проєктування моделей та опрацьовувати їх об'ємні види, а також перетворювати будь-яку модель у керованого тривимірного персонажа. Також викладачі Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості розповідатимуть про цікаві деталі у цій сфері та, зокрема, тривимірне моделювання. Початок навчання – 24 жовтня 2022 року. Вас цікавлять 3D моделі та комп’ютерні ігри? За деталями навчання звертайтеся у відділ організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за тел. (0522) 32 13 28 або у найближчому центрі зайнятості чи філії обласного центру зайнятості за місцем вашого перебування. Довідково. Для зареєстрованих безробітних, зокрема Кіровоградщини, професійне навчання здійснюється безоплатно, за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

15:18:34 20.10.2022

Програма єРобота: напрями витрат, покриття яких відбувається за рахунок мікрогрантів, які відбулися зміни?

Нагадаємо, що напрями витрат, покриття яких відбувається за рахунок мікрогрантів, визначені у пункті 5 Порядку надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.06.2022 № 738 (із змінами).

16:25:17 04.10.2022

Nail-індустрія: жителів Кіровоградщини запрошують опанувати професію манікюрника

Бажаєте стати майстром манікюру? Пропонуємо вам опанувати основи манікюрної справи за допомогою викладачів Львівського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості

16:24:10 04.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора