Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Голованівська філія Кіровоградського обласного центру зайнятості

Фінансова допомога на здобуття економічної самостійності: нове для членів малозабезпеченої сім’ї

З січня 2022 року безробітні громадяни – члени малозабезпечених сімей можуть отримати фінансову допомогу на започаткування власного бізнесу. Допомога надаватиметься в рамках нової бюджетної програми сприяння економічній самостійності малозабезпечених сімей (Рука допомоги).

10:31:52 08.02.2022

Роботодавцям про нове у законодавстві: складайте оголошення про вакансії без порушень

Для переважної більшості працівників кадрових служб буденною справою є оприлюднення оголошень про наявність вакансій. Встановлюючи вимоги до кандидатів, не всі роботодавці знають, як правильно складати ці оголошення та чим це питання  регулюється. Не знаєте і ви? Ми із задоволенням вам розповімо, які обмеження передбачені щодо оголошень про вакансії.

11:04:15 02.02.2022

Державна допомога на започаткування власного бізнесу: що нового для малозабезпечених безробітних

З початку цього року непрацюючі члени малозабезпечених сімей, які зареєстровані у державній службі зайнятості як безробітні, мають можливість започаткувати власний бізнес.

11:03:30 02.02.2022

Про плинність кадрів

У рамках реалізації пілотного проєкту з відпрацювання методологічних підходів щодо розробки прогнозних показників потреби в кадрах для формування регіонального замовлення на підготовку фахівців та робітничих кадрів одним з питань, яке досліджувалось, було вивчення ситуації щодо плинності кадрів у роботодавців.

15:54:59 21.01.2022

Безробітні Кіровоградщини за три місяці можуть здобути фах молодшої медсестри

25 січня на базі Івано-Франківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочнеться навчання за професією «Молодша медсестра з догляду за хворими», курс навчання триватиме 3 місяці.

15:52:14 21.01.2022

Стажування на робочому місці: дізнайтеся більше про послугу служби зайнятості

Під час добору необхідних працівників на вільні робочі місця переважна більшість роботодавців хочуть бути впевненими у тому,  що вони обрали саме того кандидата на посаду, який відповідає його вимогам. Зокрема переконатися в тому, чи підходить ця особа на посаду, так би мовити придивитись до майбутнього працівника.

15:51:22 21.01.2022

У січні безробітні Кіровоградщини можуть опанувати майстерність фрезерування

У січні поточного року обласний центр зайнятості має можливість навчити безробітних громадян на базі Харківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості професії «Фрезерувальник».

15:50:31 21.01.2022

Безробітних Кіровоградщини навчать працювати на верстатах з програмним керуванням

Безробітні, які перебувають на обліку в центрах зайнятості та філіях обласного центру зайнятості і мають бажання змінити професію або здобути нову, можуть безкоштовно пройти професійне навчання за професією «Оператор верстатів з програмним керуванням» на базі Харківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Навчання стартує 31 січня поточного року і триватиме 5 місяців.

15:49:57 21.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора