Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Голованівська філія Кіровоградського обласного центру зайнятості

В Одесі безробітних Кіровоградщини безкоштовно навчать професії «Педикюрник»

Майстри педикюру, як і інші фахівці сфери краси, завжди потрібні в салонах і spa-центрах. Як правило, у кожного майстра є своє коло постійних клієнтів, які регулярно користуються його послугами і платять хороші гроші.

13:28:11 17.12.2021

Стань робітником з комплексного обслуговування будинків за сприяння служби зайнятості

23 грудня поточного року на базі Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочнеться навчання безробітних громадян за професією «Робітник з комплексного обслуговування й ремонту будинків». Курс навчання триватиме 5,5 міс.  

13:25:47 17.12.2021

Чи можна подати документи для отримання дозволу на застосування праці іноземця через ЦНАП районної державної адміністрації?

Законодавство про зайнятість населення передбачає, що роботодавці мають право на застосування праці іноземців та осіб без громадянства (далі – іноземці) на території України на підставі дозволів, що видаються регіональними центрами зайнятості.

13:22:24 17.12.2021

Чи поширюються вимоги щодо обов’язкового щеплення на іноземних найманих працівників?

Відповідно до вимог чинного законодавства, на найманих працівників окремих сфер діяльності поширюються вимоги щодо обов’язкового щеплення. Ознайомитись з роз’ясненнями з цих питань можливо на вебсторінці Держпраці у розділі “Запитання-відповіді” – “Окремі питання щодо щеплення проти COVID-19”.

13:21:25 17.12.2021

Неформальне навчання – реальний шанс стати кваліфікованим кухарем

Усі особи, які працювали на підприємствах громадського харчування та оволоділи певними професійними навичками, але не мали водночас документального підтвердження, сьогодні мають змогу підтвердити свою компетенцію та отримати документ державного зразка. Популярність такого спрощеного формату підтвердження результатів навчання за професією кухар постійно зростає, адже дає змогу швидко реагувати на потреби роботодавців, які готові працевлаштовувати кухарів, та самих безробітних, які здобули професійні знання самотужки.

13:19:26 17.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора