A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Голованівська філія Кіровоградського обласного центру зайнятості

У Кропивницькому SMMниця отримала грант на розвиток бізнесу: агенція «ТАР-ТАР» розширить горизонти

Робота в інтернеті, а саме у соціальних мережах, давно стала невід’ємною складовою професійного життя. І популярними напрямами цієї роботи є таргетологія та SMM – це ті професії, які обрала собі кропивничанка Єлизавета Тарубарова. За її плечима достатньо досвіду та впевненості у своїх силах для відкриття власної справи: курси SММ-спеціалістів, курси таргету, рік навчання у США, диплом спеціаліста з відзнакою за спеціальністю «Комп’ютерні системи та мережі» тощо.

14:30:54 13.11.2023

Яким чином роботодавець підтверджує інформацію про відсутність податкового боргу в процесі отримання компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць при працевлаштуванні осіб з інвалідністю?

У пункті 7 Порядку надання роботодавцям компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22 серпня                      2023 року № 893, викладені підстави, коли така компенсація не надається. До них належать, зокрема, підстави коли роботодавець має заборгованість/податковий борг з податків, зборів та інших платежів до державного і місцевого бюджетів понад шість місяців, що передують 01 числу місяця, у якому подана заява.

14:28:22 13.11.2023

Направлення служби зайнятості на працевлаштування: яку інформацію роботодавець має зазначити у корінці?

Нагадаємо, що відповідно до статті 50 Закону України “Про зайнятість населення” роботодавці мають право проводити добір працівників безпосередньо або через центри зайнятості. Також цей Закон передбачає, що роботодавці мають своєчасно та в повному обсязі подавати до державної служби зайнятості інформацію про попит на робочу силу (вакансії). За наявності в центрі зайнятості інформації про вакансію, кар’єрний радник пропонує відповідному шукачу роботи відвідати роботодавця та виписує направлення на працевлаштування.

14:24:35 13.11.2023

Які зміни відбулись у законодавстві з питань організації суспільно корисних робіт?

Нагадаємо, що Порядок залучення працездатних осіб до суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 13 липня 2011 року № 753 (із змінами).

14:23:19 13.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора