A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Голованівська філія Кіровоградського обласного центру зайнятості

Міжнародний день бухгалтера: яка потреба та зарплатня у таких фахівців на Кіровоградщині?

Щороку, 10 листопада, відзначається Міжнародний день бухгалтера! Саме цього дня венеціанський математик «батько бухгалтерії» Лука Пачолі опублікував книжку «Сума арифметики, геометрії, відношень і пропорцій». Тому ця дата вважається початком становлення професії бухгалтер. 

14:07:10 13.11.2023

Бажаєте професійних змін? Почніть опановувати нову професію – зварник пластмас

Зварник пластмас – затребувана професія на ринку праці. В Україні щороку збільшується протяжність магістральних мереж і газопроводів із поліетиленових труб. Таке зростання пояснюється численними перевагами труб із поліетилену перед традиційними матеріалами. Проте зі збільшенням темпів зростання будівництва виникає і необхідність у підготовці достатньої кількості кваліфікованих кадрів.

14:06:52 13.11.2023

Як реагувати на хімічну загрозу та вижити під обстрілами: про це та більше на курсах від служби зайнятості

Новий час диктує нові загрози. В умовах повномасштабної війни потрібно забезпечити себе достатньою кількістю інформації, яка допоможе вберегти себе та своїх рідних. Те, що раніше здавалося нам зовсім непотрібним, знову набуло значення.

14:04:41 13.11.2023

Шукаєте роботу? Робота Є! Ти потрібен! АТ «Укргазвидобування» чекає на вас

АТ «Укргазвидобування» – дочірнє підприємство НАК «Нафтогаз України». Основний вид діяльності підприємства - пошук та розвідка родовищ нафти та газу, їх розробка, видобування, переробка вуглеводневої сировини та реалізація нафтопродуктів.

10:57:30 30.10.2023

Роботодавців Кіровоградщини запрошують долучитися до всеукраїнського опитування

Державна служба зайнятості спільно з Федерацією роботодавців України запрошує роботодавців усіх форм власності взяти участь у всеукраїнському опитуванні, що стартує 1 листопада цього року.

10:55:02 30.10.2023

«Робота для ВПО: ти потрібен!» – сформуй чіткий меседж-бокс та використовуй на шляху до зайнятості

Ви внутрішньо переміщена особа і шукаєте роботу на новому місці проживання? Державна служба зайнятості задля вашої професійної самореалізації пропонує для цього дієві інструменти.

10:54:46 30.10.2023

Які зміни відбулись у законодавстві з питань підтримки підприємництва?

Нагадаємо, що постановою Кабінету Міністрів України від 21 червня 2022 року № 738 “Деякі питання надання грантів бізнесу” затверджено низку порядків, що стосуються підтримки підприємництва. Уряд постійно тримає на контролі таку підтримку та приймає рішення на удосконалення цієї роботи.

10:49:36 30.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора