Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Голованівська філія Кіровоградського обласного центру зайнятості

Подобаються вишукані фасади та інтер’єри будівель? Здобувайте нову професію у галузі будівництва зі службою зайнятості

Якщо ви маєте художній смак і вам подобаються вишукані фасади та інтер’єри будинків, ваша професія – лицювальник-плиточник! Саме ця спеціальність – одна з найцікавіших будівельних професій, що полягає в оздобленні споруд.

13:50:07 20.07.2023

Навчайтеся в Одесі на слюсаря-сантехніка: для зареєстрованих безробітних навчання безоплатне

Хочете здобути професію, яка допоможе підтримувати власне помешкання у справному стані та буде затребуваною на ринку праці? Пропонуємо професійне навчання за професією слюсар-сантехнік. Саме завдяки такому робітнику системи водопостачання та водовідведення функціонують безперебійно.

13:48:26 20.07.2023

Пошук роботи стає доступнішим – на Кіровоградщині з'явився телеграм-канал з пошуку вакансій

Ви шукаєте роботу? Для вас є новина! Кіровоградський обласний центр зайнятості запустив окремий Телеграм-канал з пошуку роботи. Він має назву «Робота на Кіровоградщині. Служба зайнятості інформує»  та доступний за посиланням t.me/job_kid_dcz.

16:12:56 12.07.2023

Чи можуть роботодавці здійснювати добір працівників одночасно зі службою зайнятості та приватними вебсайтами?

Так, роботодавці можуть визначати спосіб укомплектування вакансій за сприянням Державної служби зайнятості чи самостійно. Під час самостійного укомплектування роботодавці можуть розміщувати інформацію про вакансію на вебсайтах пошуку роботи.

16:09:40 12.07.2023

Які зміни відбулися у законодавстві щодо процедурних питань підтримки підприємництва?

Нагадаємо, що питання підтримки підприємництва регулюються, зокрема, Порядком надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу. До постанови Кабінету Міністрів України від 21 червня 2022 року № 738, якою затверджено вказаний Порядок, внесено зміни (постанова від 30 березня 2023 року                     № 286) - затверджено Порядок надання грантів на створення або розвиток власного бізнесу учасниками бойових дій, особами з інвалідністю внаслідок війни та членам їх сімей.

16:07:12 12.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора