Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Голованівська філія Кіровоградського обласного центру зайнятості

Кіровоградщина потребує швачок

Любите та вмієте шити? «Товаришуєте» зі швейною машинкою? Маєте можливість реалізувати свій хист до шиття на професійному поприщі. Адже, роботодавці Кіровоградщини, діяльність яких пов'язана зі швейним виробництвом, запрошують на роботу швачок.

14:04:43 31.05.2023

Для осіб з інвалідністю робота є: 96 вакансій на Кіровоградщині

Наразі в Кіровоградській області актуальні 96 вакансій для осіб з інвалідністю. Пропозиції працевлаштування є для агрономів, експедиторів, лікарів, менеджерів (управителів), охоронників, підсобних робітників, кухарів, продавців, трактористів та ін. Заробітну плату роботодавці пропонують від 3 350 грн (0,5 ставки) до 20 000 грн.

13:59:35 31.05.2023

Не маєте досвіду роботи? Не проблема – робота є!

Шукаєте роботу без вимог до стажу роботи? Роботодавці Кіровоградщини мають 386 пропозицій для працевлаштування. Серед актуальних вакансій: адміністратори, бібліотекарі, вчителі закладу загальної середньої освіти, водії, гірники, кухарі, касири, лікарі, маляри, перукарі, практичні психолог, слюсарі-ремонтники, фахівці із соціальної роботи та багато інших. Заробітну плату пропонують від 3 350 грн (0,5 ставки) до 30 000 грн.

13:57:07 31.05.2023

Чи припиняється реєстрація безробітного у разі відмови від участі у громадських роботах?

Нагадаємо, що підстави для припинення реєстрації безробітного визначені у статті 45 Закону України “Про зайнятість населення”. Перелік таких підстав не є вичерпним. Відповідно до пункту 17 частини 1 вказаної статті реєстрація безробітного припиняється також з інших підстав, передбачених порядком реєстрації безробітних.

13:56:31 31.05.2023

Навчання осіб, звільнених з військової служби, за ваучером: чи передбачені преференції щодо його отримання?

Насамперед нагадаємо, що однією з категорій громадян, які мають право на отримання ваучера, є особи, звільнені з військової служби після участі у проведенні антитерористичної операції, здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії рф  у Донецькій та Луганській областях, у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією рф проти України. Ваучер для цих осіб надається до досягнення ними встановленого статтею 26 Закону України "Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування" пенсійного віку та за умови звернення за ним протягом трьох років з дня звільнення. Це врегульовано пунктом 3 частини 1 статті 30 Закону України “Про зайнятість населення”.

13:43:23 31.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора