Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Голованівська філія Кіровоградського обласного центру зайнятості

Добірка з 5 безкоштовних курсів з освоєння цифрових технологій

1️. Прискорений курс з машинного навчання  допоможе вам розвинути навички, необхідні для роботи в сферах, пов'язаних зі штучним інтелектом, аналізом даних та автоматичним вирішенням завдань https://is.gd/wlkWEX

15:50:10 08.06.2023

Нова послуга служби зайнятості в онлайн: подайте заявку на отримання ваучера

Ви маєте професійно-технічну чи вищу освіту, не зареєстровані у Державній службі зайнятості як безробітні, і є бажання зробити ще один крок на шляху до професійного розвитку? Не зволікайте – отримайте ваучер на навчання та за сприяння Державної служби зайнятості опановуйте нові знання!

15:49:11 08.06.2023

Які найбільш затребувані професії за даними єдиного порталу вакансій?

З початку повномасштабного вторгнення значна частина громадян втратила роботу. За даними Національного банку України, відбувається поступове поліпшення ситуації на ринку праці, але зростає рівень невідповідності між тим, що потрібно роботодавцям, і тим, що можуть запропонувати працівники. За даними єдиного порталу вакансій найбільша потреба у кадрах сформувалась у тих галузях і сферах господарської діяльності які:

15:48:13 08.06.2023

Все про овочі на курсах: сорти, сучасні технології вирощування рослин та захист від шкідників

Ви займаєтесь вирощуванням овочевих чи кормових культур? Є бажання здобути нові знання щодо сортів, сучасних технологій вирощування та захисту рослин від шкідників? Курси цільового призначення, які пропонує Державна служба зайнятості, вам у поміч!

15:47:17 08.06.2023

Навчання на електрогазозварника: нові перспективи у професійній сфері

Ви знали, що на ринку праці України є стабільний дефіцит фахівців-зварників? Погодьтеся, це чудовий привід опанувати затребувану професію! Реалізуйтеся, як висококласний робітник з Державною службою зайнятості, ставши професійним електрогазозварником.

15:46:21 08.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора