A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Голованівська філія Кіровоградського обласного центру зайнятості

Звільнення ВПО в односторонньому порядку: понад 370 переселенців розірвали трудові договори із роботодавцями

З початку введення воєнного стану, чимало людей через активні бойові дії  покинули власні домівки, постійну роботу та переїхали на інші території.   Звісно серед першочергових завдань громадян працездатного віку – знайти роботу, яка б дала можливість утримувати сім'ю на новому місці проживання.

09:30:28 21.02.2023

Добірка корисних посилань для всіх, хто цікавиться мікрогрантами

 Порядок надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу; Порядок проведення оцінювання заяв, критеріїв оцінювання та необхідної кількості балів (оцінки); Форма договору та заяви про надання мікрогранту; Дієві поради від фахівців, які допоможуть уникнути помилок та скористатись усіма можливостями програми "Власна справа"; Анонси заходів з мікрогрантів, які здійснюються службою зайнятості, де ви можете отримати допомогу для складання успішного бізнес-плану.  

09:28:15 21.02.2023

Сьогодні понад 30 безробітних розпочали навчання на курсах щодо особливостей виконання робіт у агросфері

Ви роботодавець агросфери, яка є основою продовольчої безпеки країни, вже розпочинаєте цикл весняно-польових робіт, у вас є потреба   у висококваліфікованих працівниках, які у своїй роботі застосовуватимуть нові технологічні процеси обробітку землі чи виконанні інших сільськогосподарських робіт? У цьому вам допоможе Державна служба зайнятості, яка організує професійну підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації безробітних громадян.

09:22:30 21.02.2023

єРобота: з 1 лютого українці подали понад 700 заяв на мікрогранти для старту й розвитку бізнесу

Перша хвиля подачі заяв на отримання мікрогрантів для започаткування чи розвитку свого бізнесу стартувала цього року 1 лютого. На сьогодні заяви на мікрогранти від держави подали 767 українців. Загалом вони попросили мікрогрантів на 176 млн грн. Заявники, які успішно пройдуть перевірку своєї кредитної історії, реалістичності бізнес плану, співбесіду в Центрі зайнятості, отримають мікрогранти до 250 тис грн.

09:20:13 21.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора