A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Новини

Дата: від до Скинути

З днем Єднання!

З днем Єднання!

 Щиро вітаю вас із Днем єднання… Наразі єдність – це наша найпотужніша зброя. Зараз, як ніколи, ми маємо стояти пліч-о-пліч один із одним і не дати ворогу здолати незламний дух і волю незалежної нації. Пам'ятайте, що держава – це не тільки територія, це не лише цифри у звітах. Сила країни – у єдності українських земель, а сила народу – у єдності людей. Сьогодні ми, як ніколи, об'єднані вірою, любов'ю і прагненням кращого майбутнього нашої батьківщини. Тільки разом ми зможемо подолати всі ті труднощі, перемогти ворога і нарешті здобути справедливий мир. Це історичний шанс для кожного з нас. Це велике відчуття спільної відповідальності за долю країни… У нашому календарі є багато дат, які нас об'єднують. Нехай 16 лютого, оголошений Президентом як День єднання, стане ще одним приводом сказати всьому світові, а головне – один одному: ми разом, і ми єдині. Слава Україні!

07:19 16.02.2022

День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33-я річниця виведення військ з Афганістану

День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33-я річниця виведення військ з Афганістану

Щорічно, 15 лютого Україна вшановує День пам'яті загиблих воїнів-інтернаціоналістів та День виведення військ з Афганістану. З кожним роком все далі і далі історія віддаляє нас від вогняних років афганської війни. Але час не підвладний викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги, приклади мужності і вірності військовому обов’язку, які продемонстрували тисячі відданих синів і дочок України, долею одягнених у солдатські шинелі. 15 лютого 1989 року останній солдат перетнув афгансько-узбецький кордон біля містечка Термез.

07:14 15.02.2022

ОГОЛОШЕННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ!

15 лютого 2022 року о 14 годині відбудеться п'ятнадцята  позачергова сесія.

10:30 14.02.2022

ПРИВІТАННЯ

ПРИВІТАННЯ

Перегонівська сільська рада вітає вчителя математики та інформатики Жабчіца Ярослава Валерійовича за зайняте 2 місце обласного конкурсу «Учитель року-2022» у номінації інформатика. Вчитель – це більше, ніж професія. Це горде звання, яке несуть найпочесніші. До них належите і Ви. Нехай Ваші вчительські будні дарують Вам силу-силенну приємних миттєвостей,  цілющого оптимізму та нехай всі труднощі розчиняються у веселому вихорі ентузіазму .

10:28 11.02.2022

Як отримати допомогу від Фонду за електронним лікарняним?

Як отримати допомогу від Фонду за електронним лікарняним?

? Фінансування допомоги по тимчасовій непрацездатності здійснюється на підставі заяви-розрахунку, яку роботодавець оформляє та подає до Фонду за відповідним електронним лікарняним. Тому саме дата отримання Фондом заяви від роботодавця, а не дата створення е-лікарняного першочергово впливає на час отримання допомоги.

15:21 10.02.2022

ОГОЛОШЕННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ!

Зустріч з податківцями, яка мала відбутись взавтра о 10 годині переноситься на початок березня, в зв'язку з  COVID-19.

14:28 08.02.2022

ОГОЛОШЕННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ!

В середу 9 лютого о 10 годині в приміщенні сільської ради будуть приймати спеціалісти з податкової, щодо роз'яснення про електронні декларації.

10:52 04.02.2022

ВИПАДКИ ЗАХВОРЮВАННЯ ПРАЦІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я НА COVID-19 ВНАСЛІДОК ВИКОНАННЯ ПОСАДОВИХ ОБОВ’ЯЗКІВ Є ГОСТРИМИ ПРОФЕСІЙНИМИ ЗАХВОРЮВАННЯМИ І ВВАЖАЮТЬСЯ НЕЩАСНИМИ ВИПАДКАМИ НА ВИРОБНИЦТВІ

ВИПАДКИ ЗАХВОРЮВАННЯ ПРАЦІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я НА COVID-19 ВНАСЛІДОК ВИКОНАННЯ ПОСАДОВИХ ОБОВ’ЯЗКІВ Є ГОСТРИМИ ПРОФЕСІЙНИМИ ЗАХВОРЮВАННЯМИ І ВВАЖАЮТЬСЯ НЕЩАСНИМИ ВИПАДКАМИ НА ВИРОБНИЦТВІ

Нещодавно ми повідомляли, що майже 90% осіб, які постраждали внаслідок нещасного випадку під час виконання посадових обов’язків за підсумками ІІІ кварталів 2021 року, є працівниками галузі охорони здоров’я Чернігівської області. Більшість з них постраждали через гостре професійне захворювання на COVID-19. У разі настання нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання Фонд соціального страхування України здійснює для потерпілих такі виплати: 1) допомогу у зв’язку з тимчасовою непрацездатністю до відновлення працездатності або встановлення інвалідності; 2) одноразову допомогу в разі стійкої втрати професійної працездатності або смерті потерпілого; 3) щомісячну страхову виплату в разі часткової чи повної втрати працездатності, що компенсує відповідну частину втраченого заробітку потерпілого; 4) страхову виплату потерпілому у розмірі його середньомісячного заробітку при тимчасовому переведенні його на легшу нижчеоплачувану роботу; 5) щомісячну страхову виплату особам, які мають на неї право в разі смерті потерпілого; 6) відшкодування вартості ритуальних послуг, пов’язаних з похованням. Крім того, у разі настання страхового випадку за кошти Фонду здійснюється надання медичних і соціальних послуг. Зокрема, фінансується лікування всіх прямих наслідків страхового випадку до відновлення здоров’я або упродовж усього життя потерпілого у разі визначеної в цьому потреби, проходження курсу оперативної реабілітації на базі санаторно-курортних закладів, проведення досліджень, здійснення оперативних втручань, ендопротезування, протезування, забезпечення лікарськими засобами та виробами медичного призначення тощо.

09:16 04.02.2022

27 січня – День пам’яті жертв Голокосту

27 січня – День пам’яті жертв Голокосту

27 січня у світі відзначається Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту із 2005 року, коли була ухвалено відповідну резолюцію Генеральної Асамблеї ООН. У ній стверджувалося, що «Голокост, який привів до знищення однієї третини євреїв і незліченної кількості представників інших національностей, буде завжди слугувати всім людям пересторогою про небезпеки, які приховують у собі ненависть, фанатизм, расизм та упередження…». Україна приєдналася до цього документа у 2012 році і разом зі всім світом почала відзначати пам’ять про цю сумну подію.

07:21 27.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора