Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Голованівська філія Кіровоградського обласного центру зайнятості

Бухгалтери Кіровоградщини можуть безкоштовно підвищити кваліфікацію за сприяння служби зайнятості

Як зазвичай описують хорошого бухгалтера? Професійний бухгалтер завжди уважний до деталей, відповідальний, добросовісний та чесний. Втім, основною рисою традиційно вважається відмінне знання фінансового обліку.

15:44:26 17.06.2021

Пройдіть навчання в Одесі та отримайте професію електрогазозварника

Електрогазозварник – професія відповідальна, майже віртуозна, адже від якості виконаних робіт залежить довговічність і стійкість будівельних конструкцій, а також робота і термін служби різної техніки.

15:10:43 14.06.2021

Безробітні Кіровоградщини можуть отримати професію швачки в Одесі

Швачка – одна з найдавніших професій, яка докорінно змінилася в процесі науково-технічного прогресу. Зараз ця професія найбільш поширена в швейному та трикотажному виробництві. Працюють швачки на швейних фабриках, у цехах текстильних підприємств, в ательє індивідуального пошиття одягу, які розташовані в кожному регіоні країни.

15:07:07 14.06.2021

Безробітні Кіровоградщини можуть безкоштовно вивчитись на адміністратора

Адміністратор – одна з найпопулярніших професій сьогодення. Основна мета роботи адміністратора – правильно організувати діяльність закладу, забезпечити ефективну роботу колективу та роботу з відвідувачами. Для роботи адміністратором потрібно бути відповідальною, активною, сповненою рішучості, комунікабельною, стриманою і стійкою до стресів особистістю.

15:06:50 14.06.2021

Підробіток для неповнолітніх: прийняття на роботу та його особливості

Наближається календарне літо. Чимало учнівської та студентської молоді, у т.ч. ті, які не досягли повноліття, замислюються над питанням, де підзаробити під час літніх канікул, аби стати фінансово незалежними.

15:05:43 14.06.2021

На Кіровоградщині потрібні фахівці з харчової безпеки

У грудні 2018 року Генеральна Асамблея ООН своєю резолюцією проголосила 7 червня Всесвітнім днем безпеки харчових продуктів (World Food Safety Day). День встановлено з метою привернення уваги держав до проблем здорового харчування населення, а також якості вироблених харчових продуктів.

15:05:18 14.06.2021

Майстер будівельної майстерності: безробітні Кіровоградщини можуть здобути професію штукатура

Штукатур – спеціаліст з лицювання фасадних та внутрішніх стін будинків спеціальними сумішами. Штукатурні роботи належать до великої групи обробних робіт, а професія штукатура займає особливе і дуже помітне місце серед інших будівельних професій. Штукатур попередньо готує поверхню до облицювальних робіт, готує розчин, наносить його вручну або механізовано на поверхню, розрівнює та затирає тощо.

15:03:25 14.06.2021

Чи можна звільняти під час ліквідації підприємства маму у декреті?

Відповідно до ст. 46 Конституції України громадяни мають право на соціальний захист, що включає право на забезпечення їх у разі повної, часткової або тимчасової втрати працездатності, втрати годувальника, безробіття з незалежних від них обставин, а також у старості та в інших випадках, передбачених законом.

14:59:40 14.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора