Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Голованівська філія Кіровоградського обласного центру зайнятості

Якщо особа приймається на роботу за сприяння державної служби зайнятості, чи може вона бути впевнена у тому, що з нею будуть укладені трудові відносини офіційно?

Може, адже зареєстрованому безробітному видається направлення на працевлаштування, в корінці якого роботодавцем зазначається інформація про прийом на роботу з посиланням на відповідний наказ.

15:30:46 30.04.2021

Чи правомірні дії роботодавця, який не виплачує особі заробітну плату в період стажування чи випробувального терміну?

Вирішуючи питання прийому на роботу кандидата роботодавець має право проводити з ним співбесіду з метою визначення відповідності його професійних знань, вмінь та навичок встановленим вимогам. Не завжди, за результатами такої співбесіди, у роботодавця є можливість встановити чи в повній мірі відповідає працівник роботі, яка йому доручається. В таких випадках, при укладенні трудового договору може бути обумовлене угодою сторін випробування. Умова про випробування повинна бути застережена в наказі про прийняття на роботу.

15:26:13 30.04.2021

При працевлаштуванні працівника до фізичної особи-підприємця раніше необхідно було реєструвати трудовий договір у державній службі зайнятості. Чи діє такий порядок зараз?

Статтею 24-1 Кодексу законів про працю України було передбачено, що у тижневий строк з моменту фактичного допущення працівника до роботи підприємець мав зареєструвати укладений у письмовій формі трудовий договір у державній службі зайнятості. З 01.01.2015 року зазначена норма втратила чинність. Трудові договори не потрібно реєструвати в центрах зайнятості.

15:22:25 30.04.2021

Як підготуватися до співбесіди з роботодавцем?

Лягаючи спати, ти ніяк не можеш заснути, адже завтра такии? важливии? день! Нарешті! Серед багатьох претендентів на вакансію звернули увагу саме на твоє резюме і запросили тебе на співбесіду. Щоб не зіпсувати настріи? собі і потенціи?ному роботодавцю, скористаи?ся нашими порадами:

15:17:19 30.04.2021

На Кіровоградщині потрібні понад 180 медичних працівників Лікувальні заклади області потребують 184 працівника медичного персоналу

Медичні та освітні заклади області потребують 157 лікарів, 24 сестри медичних (братів медичних) та 3 молодших медичних сестри (молодших медичних брата).

15:16:47 30.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора