Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Голованівська філія Кіровоградського обласного центру зайнятості

Інспекційна кампанія продовжується: у липні виявлено 225 неоформлених працівників

З 01 липня 2021 року в області, як і в цілому по країні, проводяться контрольні заходи з питань виявлення неоформлених працівників. За результатами проведених 84 таких заходів виявлено 225 неоформлених працівників. Державними інспекторами праці вносяться відповідні пропозиції роботодавцям щодо належного оформлення трудових відносин. Як наслідок, в результаті перевірок та в процесі поточного прийому на роботу працівників в офіційні трудові відносини протягом липня поточного року вступили 2525 найманих працівників (за інформацією управління Держпраці в області, розміщеною на вебсайті).

10:19:09 20.08.2021

Кіровоградщина: триває експертне опитування щодо перспектив розвитку регіонального ринку праці

Європейським Союзом та його державами-членами Німеччиною, Фінляндією, Польщею та Естонією для підтримки реформи професійно-технічної освіти в Україні реалізується спільна програма «EU4Skills: кращі навички для сучасної України». Програма підтримує реформу освіти з метою зробити навчання таким, що відповідає вимогам ринку праці, та допомогти молоді і дорослим реалізувати власний потенціал.

10:15:26 20.08.2021

Як не стати жертвою торгівлі людьми? Працюй легально

Нещодавно на нашій сторінці була розміщена підбірка матеріалів з питань протидії торгівлі людьми. В одному з них ішлося про розроблення нової державної програми протидії торгівлі людьми. У концепції щодо її розроблення констатовано: якщо до початку XXI століття основним видом торгівлі людьми вважалася торгівля з метою сексуальної експлуатації жінок, то на сьогодні спостерігається тенденція поширення інших видів торгівлі людьми, таких як примусова праця, рабство або звичаї, подібні до рабства, використання у порнобізнесі, вилучення органів, проведення дослідів над людиною, використання у жебракуванні, втягнення в злочинну діяльність. Особою, яка постраждала від торгівлі людьми, може виявитися будь-яка людина незалежно від ознак віку, статі, рівня освіти, соціального статусу, громадянства тощо.

10:10:51 20.08.2021

У серпні безробітні Кіровоградщини можуть безкоштовно здобути 33 професії

У серпні поточного року безробітні громадяни, які зареєстровані у службі зайнятості, можуть безкоштовно пройти професійне навчання за 33 спеціальностями. Це професії бармена, оператора верстатів, покоївки, перукаря, діловода, кондитера та ін.

16:04:32 03.08.2021

Досліджуємо потреби ринку праці: на Кіровоградщині триває опитування роботодавців

На Кіровоградщині триває опитування роботодавців, що проводиться у рамках пілотного проєкту з відпрацювання методологічних підходів щодо розробки прогнозних показників потреби в кадрах для формування регіонального замовлення на підготовку фахівців та робітничих кадрів.

16:02:12 03.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора