Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Голованівська філія Кіровоградського обласного центру зайнятості

Соціальні зобов’язання роботодавців: що про це треба знати?

Відповідно статті 69 Господарського кодексу України підприємства з правом найму робочої сили мають забезпечувати визначену відповідно до закону кількість робочих місць для працевлаштування неповнолітніх, осіб з інвалідністю, інших категорій громадян, які потребують соціального захисту.

08:13:36 13.09.2021

Професійні стандарти: що потрібно знати?

Слід зазначити, що суттєвим фактором під час укладення трудового договору є наповнення змістом його розділів, які регулюють питання обов’язків працівника, характеру виконуваної роботи тощо. При цьому доцільно використовувати затверджені професійні стандарти.

08:10:06 13.09.2021

У вересні безробітні Кіровоградщини можуть здобути професію маляра Стань маляром за сприяння служби зайнятості

Будівельні професії залишаються популярними на ринку праці України, серед них гідне місце посідає маляр. Маляр працює в будівельних організаціях, ремонтно-будівельних та житлово-комунальних управліннях. Готує під пофарбування бетонні, дерев’яні та металеві конструкції. Фарбує поверхні вручну або за допомогою валиків, пультів із фарбою, пістолетів тощо.

14:32:55 03.09.2021

На Кіровоградщині з початку року 28 осіб з інвалідністю пройшли професійне навчання

Продавець продовольчих та непродовольчих товарів, бухгалтер, оператор комп’ютерного набору, перукар, оператор лінії у виробництві харчової продукції (перероблення фруктів, овочів, олієнасіння та горіхів)  та ін. – такі професії здобули цьогоріч особи з інвалідністю за підтримки служби зайнятості Кіровоградщини.

14:31:39 03.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора