A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Голованівська філія Кіровоградського обласного центру зайнятості

Яким категоріям роботодавців не може бути надана компенсація за працевлаштування безробітних?

Порядок надання роботодавцям компенсацій за працевлаштування зареєстрованих безробітних  затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 10 лютого 2023 року № 124 (далі - Порядок).

15:18:18 15.03.2023

Знайти роботу дуже складно? Пройдіть навчання за актуальною професією і переконайтеся, що це не так!

Одеський центр професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості  відкриває свої двері для охочих пройти навчання за професією «Робітник з комплексного обслуговування  й ремонту будинків».

15:16:08 15.03.2023

Професійна адаптація ветеранів війни: які зміни відбулися у законодавстві?

Нагадаємо, що постановою Кабінету Міністрів України від 21 червня 2017  року за № 432 (із змінами) затверджено Порядок та умови забезпечення соціальної та професійної адаптації осіб, які звільняються або звільнені з військової служби, з числа ветеранів війни, осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, членів сімей таких осіб, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України та постраждалих учасників Революції Гідності (далі - Порядок). У реалізації окремих положень Порядку задіяна й служба  зайнятості. Так, особам, які звільняються або звільнені з військової служби з числа ветеранів війни, надаються профорієнтаційні послуги.

15:13:48 15.03.2023

Щодо яких категорій безробітних надається роботодавцям компенсація за працевлаштування у розмірі єдиного внеску?

Раніше у матеріалах обласного центру зайнятості, що розміщувалися під загальним хештегом  #Електронний_кадровий_клуб на сторінці у соціальній мережі Facebook, мова йшла про компенсацію роботодавцям фактичних витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Зокрема, про компенсацію за працевлаштування осіб, стосовно яких встановлено факт позбавлення особистої свободи внаслідок збройної агресії проти України (після їх звільнення).

15:11:12 15.03.2023

Вакансія

Пропонуємо вакансію «Електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах».

15:10:49 15.03.2023

Допомога на здобуття економічної самостійності малозабезпеченої сім’ї: які документи необхідно подати?

Перелік документів для отримання фінансової допомоги на здобуття економічної самостійності малозабезпеченої сім’ї визначено пунктом 6 Порядку надання допомоги на здобуття економічної самостійності малозабезпеченої сім’ї, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 квітня 2021 року № 397.

15:08:33 15.03.2023

Солодка професія - звучить цікаво! Опануй професію бджоляра

А ви знали, що Україна одна з провідних «медових» країн? Ви маєте реальну можливість сьогодні долучитися до професійних бджолярів  завдяки професійному навчанню, яке організовує Державна служба зайнятості, та зайняти перспективну професійну нішу у бджолярстві.

15:06:21 15.03.2023

60 роботодавців Кіровоградщини отримали компенсацію витрат за працевлаштування ВПО

Цьогоріч на Кіровоградщині 60 роботодавців вже отримали позитивні рішення про виплату компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні.  Роботодавці працевлаштували  майже 90 осіб.

15:03:22 15.03.2023

Плазмотерапія і плазмогель в косметології та естетичній медицині: навчання у Рівному

Ви у пошуках шляхів ефективної професійної реалізації та маєте медичну освіту, а ще ви цікавитесь природніми способами корекції вікових та інших небажаних змін шкіри, повної і безпечної регенерації тканин, методами омолодження з мінімальною агресією, інноваційними технологіями естетичної медицини, сучасними методами апаратної та ін'єкційної косметології? Державна служба зайнятості пропонує вам курси цільового призначення «Плазмотерапія і плазмогель в косметології та естетичній медицині».

15:02:57 15.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора