A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Е-лікарняні з незначними помилками в ПІБ приймаються Фондом до оплати

Трапляється, що ім’я в е-лікарняному несуттєво відрізняється від паспортних даних – пропущена буква у прізвищі, відсутній апостроф, Євгенівна замість Євгеніївна тощо. Це означає, що була допущена помилка при укладенні декларації із сімейним лікарем – дані з декларації вносяться до реєстру пацієнтів та використовуються при створенні медичних висновків, на підставі яких формуються е-лікарняні.

09:21 31.12.2021

Е-лікарняні сумісників з'являться в кабінетах роботодавців: особливості оформлення заяви-розрахунку

Відсьогодні в особистих кабінетах роботодавців почали з’являтись електронні лікарняні їх працівників за сумісництвом, створені з 01 жовтня по 20 грудня. Через великий обсяг, відображення всіх е-лікарняних відбувається поступово і займе трохи часу, однак багато роботодавців уже можуть приступити до призначення за ними допомог від Фонду соціального страхування України.

13:50 22.12.2021

ОПЛАТА Е-ЛІКАРНЯНОГО СУМІСНИКА: 5 ЗОЛОТИХ ПРАВИЛ

Питання про оплату е-лікарняних сумісникам нині дуже актуальне. Адже це питання начебто визначено нормативними актами, але є певні неузгодженості та й на практиці це просто не реалізовано.

13:48 22.12.2021

День святого Миколая

За сприяння сільського голови Козака В.В. до дня Святого Миколая стаціонарне відділення Територіального центру відвідав настоятель Голованівського храму Іоанна Богослова батюшка Петро з церковним хором та привітав жителів зі святом.

16:14 20.12.2021

ОГОЛОШЕННЯ!

24 грудня 2021 року о 10 годині відбудеться тринадцята сесія.

14:16 15.12.2021

Програма Президента України «єПідтримка»

Для того, щоб вакцинованим проти COVID-19 громадянам отримати 1 тис. грн в межах програми "єПідтримка" у 2021 році, заявку необхідно буде подати до 29 грудня. Перший етап програми розпочнеться з 19 грудня через застосунок "Дія". Уже наступного тижня Міністерство цифрової трансформації запустить бета-тестування послуги. Для отримання коштів українці зможуть оформити віртуальні картки, які будуть розроблені спеціально для виплат – картка "єПідтримка", оформлення та обслуговування карток будуть безкоштовні. "Для того, щоб встигнути отримати виплату в першому етапі, треба подати заявку до "Дії" до 29 грудня цього року. Тобто з 19 грудня до 29 грудня можна подати і встигнути отримати відповідну 1 тис. грн в цьому році". Використати дані кошти можна на спорт, книги, подорожі та відвідування культурних установ. 

14:12 13.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора