A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Зі святом Івана Купала!

Вітаю вас зі святом Івана Купала, бажаю вам жити в достатку і радості, захоплюватися життям і дарувати добро всім людям на Землі. Нехай щасливі і здорові будуть ваші сім'ї, нехай світ панує у вашому домі!

07:08 07.07.2021

Оголошення!

           Громадяни, які використовують земельні ділянки під городництво на території с. Лісне  (біля лісу), Перегонівка (біля підстанції, пилорами  та баму) прохання звернутися в сільську раду для написання заяви та оформлення відповідних документів. При собі мати паспорт та код.

16:20 02.07.2021

Оголошення!

Звертаємо увагу, що набрав чинності Закон України «Про обмеження обігу пластикових пакетів на території України», який спрямований на зменшення обсягу використання в Україні пластикових пакетів, обмеження їх розповсюдження з метою поліпшення стану навколишнього природного середовища та благоустрою територій .

16:13 02.07.2021

З Днем працівника державної податкової служби!

Щиро вітаю вас із святом – Днем працівника державної податкової служби України. Завдяки вашій ефективній та наполегливій роботі забезпечується наповнення бюджету країни. Авторитет влади, рівень довіри до неї значною мірою залежить також від авторитету податкової служби у суспільстві. Бажаю кожному з вас сповна реалізувати власний потенціал, досягти професійних висот, впевнено крокувати до нових здобутків і бути гідними свого високого обов‘язку перед державою. Здоров‘я і наснаги, щастя й добра вам та вашим родинам.

07:04 02.07.2021

Шукаємо патронатних вихователів!

Сварки, конфлікти між батьками, хвороби та складні життєві ситуації — доволі часто з цих причин про дітей просто нікому подбати. Аби не віддавати їх до сиротинця, такими дітьми може опікуватись патронатна сім’я. Така практика вже давно поширена за кордоном, а в Україні її лише починають впроваджувати.

16:30 24.06.2021

День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні

Щороку 22 червня український народ вшановує світлу пам'ять  мільйонів земляків, життя яких обірвала Друга світова війна. Горем і болем вона увірвалася в кожну українську домівку, кривавою лінією пройшла через кожне серце, кожну долю.

07:08 22.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора