A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Новини

Дата: від до Скинути

День пам`яті жертв Голодоморів

День пам`яті жертв Голодоморів

Щороку, в останню суботу листопада, вся Україна у жалобі схиляє голову перед нашими співвітчизниками – жертвами Голодомору 1932-33 років.     Сьогодні, напередодні дня пам’яті, ми згадуємо трагедію вселенського масштабу – геноцид українського народу, вчинений комуністичним режимом. Україна втратила мільйони своїх кращих синів та дочок – хліборобів, учених, творчу інтелігенцію.     Сьогодні голодомор – не історична давнина, а глибока духовна рана, яка нестерпним болем пронизує пам’ять і його очевидців, і сучасне покоління.     Спільний біль, спільна пам’ять, спільний обов’язок – ці слова стосуються не тільки нашого минулого, але й мають сенс у нашому сьогоденні. І наш святий обов’язок закарбувати в серцях пам’ять про наших братів та сестер, зробити все можливе, щоб вшанувати пам’ять жертв Голодомору-геноциду.     Схилімо голови в скорботі за тими, хто загинув голодною смертю, став жертвою репресій тоталітарного режиму.     У спільній молитві згадаймо усіх жертв голодоморів, запалімо свічу пам’яті у власній оселі та у своїй душі!     Хай пам’ять про всіх невинно убієнних згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.     Бажаю, щоб на столі українців завжди був хліб і до хліба, щоб ніколи у наших дітей не бачити голодних очей, щоб дитинство їх було щасливим і ситим, щоб наші люди завжди мали достаток, а держава була могутньою та процвітаючою.     Нехай береже нас Господь від всіляких негараздів.

09:29 27.11.2021

Візит депутата

Візит депутата

   24 листопада з робочим візитом Перегонівську громаду відвідав народний депутат Юрій Кузьбит.

10:47 25.11.2021

Лікарняні не підлягають оплаті під час відсторонення від роботи через відмову від вакцинації

Лікарняні не підлягають оплаті під час відсторонення від роботи через відмову від вакцинації

Допомоги за лікарняними листками не надаються працівникам, яких було відсторонено від роботи через відмову або ухилення від обов’язкового профілактичного щеплення проти гострої респіраторної хвороби COVID-19. Виплата не здійснюється за ті дні тимчасової непрацездатності, які збігаються з днями відсторонення від виконання обов’язків.

11:41 23.11.2021

Порядок отримання матеріального забезпечення від Фонду

Порядок отримання матеріального забезпечення від Фонду

1. Про створений е-лікарняний працівнику необхідно повідомити свого роботодавця будь-яким зручним обом способом (наприклад, телефоном). Якщо застрахованій особі видали паперовий листок непрацездатності, його потрібно передати до уповноваженої особи на підприємстві (кадровика, табельника або бухгалтера). Це необхідно зробити не пізніше ніж упродовж 12 місяців після отримання лікарняного листка. 

11:22 17.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора